Ciorba de curcan cu zeama de varza si leustean

de Dana Cristea - pusikmea in Ciorbe, 30 Apr 2011 | 8531 vizualizari

 

dupa atatea mancaruri grele asa bine a mers o ciorbita acra cu leustean, pe care il ador in ciorbele acre.

 

INGREDIENTE

  • 2 aripi de curcan
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 1 dovlecel
  • taitei
  • o legatura ceapa verde
  • leustean
  • zeama de varza
  • sare
  • tocana de legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan cu zeama de varza si leustean:

Spalam si taiem aripile care mie imi par imense :D :)):)), le punem la fiert in apa rece.

Spumam de cate ori este nevoie si lasam sa fiarba bine, aproximativ 1:30 min, dupa care tocam legumele dupa preferinte si le punem in ciorba.

Cand cartofii sunt fierti adaugam si tocana de legume si lasam sa fiarba cateva minute, punem si taiteii si zeama de varza dupa gust si lasam sa mai dea cateva clocote pana fierb taiteii.

Potrivim gustul de sare si punem leusteanul tocat marunt.

Servim cu ceapa verde sau ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan cu zeama de varza si leustean" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (28)

Dana Cristea - pusikmea 1

06.05.2011, 09:40

cristina

Dana Cristea - pusikmea 1

06.05.2011, 09:41

teo, te cred, mai ales daca stai la curte, la mine miroase in toata scara ))

adry88 1

06.05.2011, 11:03

foarte gustos

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta